Proces-verbaal voor billen filmer
LEEUWARDEN – De politie heeft zaterdagmiddag rond 16.30 uur op Wirdumerdijk een 50-jarige inwoner van Leeuwarden proces-verbaal gegeven. De man wordt ervan verdacht op de Nieuwestad vrouwen te hebben bespied en van de achterzijde van hun billen filmopnames te hebben gemaakt. Een man had meldingĀ  gemaakt dat hij de verdachte had betrapt terwijl deze de achterzijde van de billen van zijn vriendin filmde toen zij voor hem liep. Toen de agenten aankwamen rijden zagen zij de verdachte op Wirdumerdijk lopen waarbij hij achter twee vrouwen liep en daarbij opnames maakte met zijn spiegelreflexcamera. De man werd aangesproken en tegen hem werd proces-verbaal op gemaakt. De geheugenkaart met daarop 60 filmpjes werd in beslag genomen en tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

Inbraak woning
LEEUWARDEN- De politie onderzoekt een woninginbraak die in de Koestraat tussen 27 april en 29 april plaatsvond. De dader(s) kwam(en) de woning binnen door een raam te forceren. Uit de woning namen zij een breedbeeld televisie, een stereoset, een computer, geld en sieraden weg. De 40-jarige bewoonster deed aangifte.

Proces-verbaal voor belediging
LEEUWARDEN- De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 20-jarige inwoner van GreonterpĀ  aangehouden op verdenking van belediging. Man beledigde een agente toen deze op het Ruiterskwartier stond. Toen de verdachte de agente voorbij liep, werd zij door de man voor rotte vis uitgmaakt. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem werd opgemaakt. Hij kan een boete van 500 euro verwachten.

Geld buit bij inbraak
LEEUWARDEN- De politie stelt een onderzoek naar een inbraak in een bedrijf aan de Bleeklaan die in de nacht van zondag op maandag rond 03.30 uur plaatsvond. De dader(s) kwam(en) het bedrijf binnen door een raam te forceren. Het bedrijf werd door de inbrekers doorzocht en vervolgens een geld bedrag weggenomen. Een 27-jarige inwoner van Leeuwarden deed aangifte.

Portier bedreigd
LEEUWARDEN- De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 21-jarige inwoner van Rotterdam aangehouden op verdenking van bedreiging. De portier haalde de verdachte uit een rokersruimte van een Horecagelegenheid aan de Nieuwestad om dat daar problemen waren ontstaan. Toen de verdachte het hiermee niet eens was, bedreigde hij de portier met de dood. De agenten hebben de verdachte aangehouden waarna hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verhoor werd ingesloten. De 25-jarige portier deed aangifte.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.