LEEUWARDEN – Ook dit jaar organiseren studenten van studentenvereniging Io Vivat in samenwerking met GK Producties uit Leeuwarden hét festival voor de introductieperiode van de verschillende opleidingen en Hogescholen.

Into the Wild is het festival voor aankomend eerstejaars internationale en nationale studenten in de introductieweek. Het festival vindt dit jaar plaats op donderdag 27 augustus op het Kenniscampusplein, tussen NHL en Stenden. Om de introductieweken van elke opleiding af te sluiten is er een gezamenlijk feest om het begin van een nieuw schooljaar te vieren.
Net als vorig jaar belooft het weer een super gezellig feestje te worden. De muziek wordt verzorgd door onder andere DJ Lanx en Praia del Sol. Ook het duo Stepherd & Skinto komt een plaatje draaien. Ook Rudi Feral (Ruud Feltkamp) zal de beste beste hitjes en deuntjes uit de boxen laten knallen. Als klap op de vuurpijl komt Ronnie Flex ook nog even langs met ‘Drank & Drugs’.

Van al die muziek krijg je op een gegeven moment natuurlijk trek. Geen probleem, er zijn diverse eettentjes aanwezig op het festivalterrein met onder andere tapas, broodjes en nog veel meer. Naast eten en muziek staat er nog veel meer op je te wachten tijdens Into the Wild. Stap met je vrienden in de photobooth en leg vast dat jullie aanwezig waren bij de tweede editie van Into the Wild! Of kom een kijkje nemen bij de Silent disco, krijg de beste festival-look dankzij K&K Kappers en natuurlijk is er voor iedereen wat wils bij de cocktailbar op het deck!
Mocht je niet kunnen wachten tot donderdag, neem vast een kijkje op onze Facebook pagina en vergeet niet je kaartje te halen om zo de rij bij de kassa te kunnen ontlopen! www.intothewildfestival.nl

 

Share.

Comments are closed.