LEEUWARDEN – Het winkelfestijn ‘Gekkenhuis’ staat weer op punt van beginnen.

Media Markt verkoopt vanaf woensdag 28 oktober de meest uiteenlopende producten tegen Media Markt prijzen. Gekkenhuis is inmiddels een bekend fenomeen en wordt elk jaar populairder. Dit jaar hoopt Media Markt de ruim 600.000 bezoekers van vorig jaar te overtreffen met een nog breder spectrum aan producten; zelfs onbewoonde eilanden zijn dit jaar in de schappen te vinden.

Vorig jaar zorgden de Uggs die Media Markt voor een bodemprijs aanbood, voor een stormloop in de winkels: met ruim 26.000 bezoekers in het eerste uur brak deze actie alle records. Het aanbieden van populaire, dure producten tegen een Media Markt prijs in een winkel die voor iedereen bereikbaar is, blijkt een succesformule.

Dit jaar verwacht Media Markt veel van de transportfiets van Zyssler (111 euro) en de Big Green Egg (999 euro) barbecue. Ook producten uit het normale assortiment worden extra laag geprijsd. “Welke producten uiteindelijk rijen dikke belangstelling veroorzaken, is elk jaar weer een verrassing,” aldus directeur Dirk de Vries van de beide Friese Media Markt vestigingen in Leeuwarden en Drachten.

Share.

Comments are closed.