LEEUWARDEN – Het is weer zover én we hebben een supervet programma want! Ronnie Flex, Nielson & band, Mooi Wark, Jan Smit, Vangrail , Die Twa, Jelle B én Johannes Rypma, zijn op deze 3e editie te zien, dit keer 2 zalen feest!

Ronnie Flex is natuurlijk lekker chill door z’n gigantische hit “Drank & Drugs”, of wat te denken van de sympathieke Brabander Nielson live in concert dus o.a. “Mannenharten”, “Sexy als ik Dans” en “Hoe” (met Miss Montreal) kan je meebrullen! Dan even ouderwets “In De Blote Kont” rocken met Mooi Wark, en natuurlijk met z’n allen feesten met “Laura” en “Als de Morgen is gekomen van de leukste vriend van Nederland Jan Smit!, hij zit bijna 20 jaar in het vak en komt dit alvast vieren tijdens de 3e
editie van De Nacht van Friesland.

Daarnaast de Friese vertegenwoordiging met Die Twa, Vangrail, Johannes Rypma én Jelle B, Die Twa zal voor het laatst op De Nacht van Friesland staan, want ze stoppen er helaas mee. Naast alle muziek komt ook dit jaar wederom Feest Dj Stef, (o.a. Glemmer BEACH) want die draaide vorig jaar het dak eraf!

De Nacht van Friesland is een evenement voor een brede doelgroep en heeft betaalbare entreeprijzen. Voor € 20,= in de voorverkoop heb je al een kaartje en kan je méér dan 10 verschillende artiesten zien optreden!
Wil jij een kaartje aan de kassa kopen? dan zijn de kosten tot 20:00uur €22,50 en daarna euro 25,-
Dus:
Voorverkoop €20.
Aan de kassa vóór 20:00uur – €22,50,
Ná 20:00uur – €25… dus kom op tijd!
(prijzen excl.servicekosten)

Programmatijden worden later bekend gemaakt via: www.nachtvanfriesland.nl
Datum zaterdag 14 november WTC Expo te Leeuwarden. De kaartverkoop is reeds gestart via: www.wtcexpo.nl

De Veenstra Party bus rijdt ook weer! Check: www.veenstrareizen.nl
Deuren & aanvang programma: 19:00

Toegankelijk voor alle leeftijden

Tickets: www.wtcexpo.nl

Share.

Comments are closed.