LEEUWARDEN – Voor de elfde editie van de BTW weg ermee dagen pakt de elektronicaketen uit met een nieuw fenomeen: speciaal in te schakelen ‘rijzitters’ zorgen ervoor dat je vooraan in de rij komt te staan.

De jaarlijks terugkerende BTW weg ermee dagen van Media Markt staan op het punt van beginnen. Van woensdag 27 januari tot en met zondag 31 januari uur betaalt Media Markt de 21% BTW op bijna het gehele assortiment.
De actie trok vorig jaar 1,2 miljoen bezoekers en 2,5 miljoen bezoekers online. Dit jaar hoopt de elektronicaketen dat record te doorbreken. Voorgaande jaren bleken met name grote aankopen zoals computers, laptops, televisies en smartphones erg populair. “We merken dat veel klanten, net als onze medewerkers uitkijken naar deze actie. Zowel in de winkels als in de webshop zien we ieder jaar de bezoekersaantallen gigantisch toenemen,” zegt Dirk de Vries, directeur van de beide Friese Media Markten te Leeuwarden en Drachten.

Rijzitter
Om in te spelen op de verwachte drukte, heeft Media Markt rijzitters in het leven geroepen. Bij de twee vestigingen staat een rijzitter klaar. Klanten van Media Markt Leeuwarden en Drachten kunnen deze rijzitter via een Facebookactie winnen. Tijdens de aftrap van de BTW weg ermee dagen op woensdag 27 januari, neemt de rijzitter plaats in de rij, om uiteindelijk vlak voor de opening van plek te wisselen met de winnende klant. Zonder enige moeite staat deze klant daardoor vooraan in de rij.
Wie dan toch zelf in de rij moet staan, hoeft zich niet te vervelen. Zo zijn er bij Media Markt Leeuwarden diverse activiteiten zoals een DJ welke buiten de sfeer flink zal verhogen.
De BTW weg ermee dagen starten op woensdag 27 januari om 18:00 uur en lopen tot en met zondag 31 januari. Vanaf woensdag t/m zaterdag zijn beide vestigingen geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Bij Media Markt Leeuwarden kan men ook op zondag terecht van 12.00 tot 18.00 uur, de vestiging in Drachten is zondag gesloten.

Over Media Markt
Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen 49 vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Klanten kunnen ook online hun aankopen doen in de Media Markt-webshop www.mediamarkt.nl. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van Media Markt precies wat zij mogen verwachten.

Mediamarkt

Share.

Comments are closed.