Het duurt nog even, maar dat betekent alleen maar dat u uw agenda alvast vrij kunt houden: van 28 t/m 30 oktober zal in het WTC Expo evenementencomplex voor de eerste keer CLASSICSNL plaatsvinden. CLASSICSNL is een nieuwe beurs met een ruim aanbod klassieke auto’s en toebehoren. Van uiterst zeldzame tot populaire klassiekers: op CLASSICSNL vindt u ze in verschillende merken en prijsklassen.

Over CLASSICSNL

Of u nu op zoek bent naar een klassieker, uw klassieker wilt laten taxeren of speurt naar dat ene onderdeel: op CLASSICSNL bent u op de juiste plek. Uitgedroogde rubbers, roest en versleten remschijven vormen geen enkel probleem. Op de expositie komt u namelijk in contact met enthousiaste exposanten die u graag op weg helpen. En heeft u toch niet direct wat aan die versleten remschijven gedaan? Dan kunt u altijd achteraf kijken of een website als deze de juiste remschijven verkoopt.

Exposanten

Wilt u als exposant deelnemen aan CLASSICSNL? Dan kunt u naar het inschrijfformulier gaan en uw keuze maken. U kunt namelijk op vier verschillende manieren deelnemen: als bedrijf gespecialiseerd in klassieke automobielen, bedrijf gespecialiseerd in onderdelen en toebehoren, als merkenclub of vereniging en als particulier met klassieker. Uw deelname aan CLASSICSNL kunt u geheel vrijblijvend aanvragen.

Bezoekers

Gaat u toch liever als bezoeker naar de expo? Dan kunt u uw tickets alvast online bestellen. Deze kosten €9,50 per stuk, plus eventuele kosten voor parkeren (€4,-). Tickets aan de kassa kosten 3 euro meer. De expo vindt plaats in het WTC Expo, gelegen aan de Heliconweg 52. Dit moderne evenementencomplex is opgericht in 1963 en heeft een oppervlakte van ruim 45.000 vierkante meter. In 2010 heeft de WTC-directie een nieuwe koers bepaald en sindsdien trekt het evenementencomplex jaarlijks 800.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Share.

Comments are closed.