LEEUWARDEN – Op dinsdagavond 22 maart 2016 tussen 19.00 en 21.00 uur is iedereen, jong en oud, beginnend of gevorderd tennisser, welkom bij tennisvereniging De Molen aan het Kalverdijkje 76b in Leeuwarden.

Een nieuwe kans om kennis te maken met tennis en te kijken of tennis jouw sport is. Om 19.00 uur wordt er informatie gegeven over wie we zijn en wat T.V De Molen voor jou kan betekenen. Voor jou de mogelijkheid om te zien of het tennissen en de vereniging je aanspreken.

T.V. De Molen heeft een uniek kennismakingspakket. Naast de ‘maak-kennis-met-tennis’ aanbieding (5 tennislessen voor 35 euro) kunnen nieuwe leden voordelig lid worden en lessen volgen via het Combi-pakket. Het Combi-pakket is niet alleen voor junioren en beginnende senioren, maar ook voor gevorderden of tennissers die de draad weer willen oppakken. Ook zzp’ers kunnen via het speciale Businessclublidmaatschap zich profileren binnen de vereniging. Alle informatie is ook op www.tvdemolen.nl te vinden.

Op de informatieavond wordt er ook informatie gegeven voor de recreatieve tennisser. Er worden namelijk het gehele jaar diverse activiteiten bij T.V. De Molen georganiseerd waardoor je je snel thuis voelt binnen de vereniging. Zo is er Tossen op dinsdagavond en zijn er diverse gezelligheidstoernooien.

Reden genoeg om op dinsdag 22 maart 2016 eens langs te komen. Iedereen is van harte welkom op ons gezellige park. De koffie en thee staat voor je klaar!

Share.

Comments are closed.