LEEUWARDEN – Consumenten kunnen vanaf nu ook bij Media Markt Leeuwarden terecht voor de diensten van telecomprovider Ziggo en advies over hun internetverbinding, tv-aansluiting of telefoon.

Ziggo opent bij Media Markt in Nederland een eigen shop-in-shop. Met deze nieuwe formule bereikt Ziggo landelijke dekking en kunnen consumenten terecht voor persoonlijk contact met een medewerker van Ziggo. De samenwerking is voor Media Markt een mooie uitbreiding van hun serviceconcept.

In Media Markt Leeuwarden opent de shop-in-shop in week 28. Klanten kunnen bij het Ziggopunt terecht voor advies bij de keuze van het juiste abonnement, kunnen zelf ervaren wat Ziggo Horizon – het tv-kijken van nu – is en krijgen antwoorden op vragen over het gebruik, bijvoorbeeld hoe van elk scherm in huis een tv is te maken. Ook geven de medewerkers advies over een goede wifi-ontvangst overal in huis.

Dichtbij de klant
Een groot voordeel van deze samenwerking is dat er wekelijks duizenden klanten bij ons over de winkelvloer komen, waarvan veel mensen op zoek zijn naar een nieuwe TV, laptop, tablet of smartphone. We willen dichtbij onze klanten zijn dus is dat precies het moment waarop wij graag met deze klanten in gesprek willen gaan.

Invullen van complete klantvragen
“Bij Media Markt Leeuwarden koop je niet langer een televisie, je koopt tv-kijken. We vullen de totale klantbehoefte in; van inspiratie en beleving tot persoonlijke service en doorlopende ondersteuning. Onze winkel wordt een complete service hub, vanzelfsprekend kan de service van een partij als Ziggo daarbij niet ontbreken,” aldus Dirk de Vries Directeur van Media markt Leeuwarden en Drachten B.V.

Feestelijke opening met exclusieve actie
De opening van Ziggo bij Media Markt Leeuwarden wordt gevierd met een exclusieve en scherpe openingsactie. Nieuwe klanten ontvangen een Media Markt cadeaukaart t.w.v. € 200 als zij tijdens de openingscampagne kiezen voor een Alles-in-1 Complete of Max pakket van Ziggo. In de winkel vertelt Ziggo de klanten graag meer over deze actie.
In het weekend van 16 juli kunnen klanten op de foto en daarmee kans maken op een Ziggo Zapzac, de ultieme musthave om overal te kunnen genieten.

Over Media Markt
Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen 49 vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Klanten kunnen ook online hun aankopen doen in de Media Markt-webshop www.mediamarkt.nl. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van Media Markt precies wat zij mogen verwachten.

 

Share.

Comments are closed.