LEEUWARDEN – Het winkelfestijn ‘Gekkenhuis’ staat weer op punt van beginnen.

Media Markt Leeuwarden en Drachten verkopen vanaf woensdag 26 oktober tot en met zondag 30 oktober de meest uiteenlopende producten tegen Media Markt prijzen. Gekkenhuis is inmiddels een bekend fenomeen dat elk jaar populairder wordt. Dit jaar hopen we het aantal bezoekers van vorig jaar (650.000) te overtreffen met een nog verrassender aanbod aan producten.

Tijdens Gekkenhuis verkoopt Media Markt producten die je normaliter niet in een elektronicawinkel tegenkomt. Het aanbieden van populaire, doorgaans dure producten tegen een Media Markt prijs in een winkel die voor iedereen bereikbaar is, blijkt een succesformule. Ook producten uit het reguliere assortiment worden tijdens Gekkenhuis tegen bodemprijzen aangeboden.

– ‘Gekkenhuis’ van start; vorig jaar 650.000 bezoekers
– Maatpakken, leaseauto’s, gereedschapskisten en Swiss Sense bedden te koop tijdens winkelfeest
– Zowel te winnen als te kopen: VIP arrangement finale F1 Grandprix in Abu Dhabi

Businessclass naar Abu Dhabi
Naast het aanbod van producten in het schap, geeft Media Markt elk jaar een spectaculaire prijs weg. Vorig jaar was het een onbewoond eiland, dit jaar is de knaller een VIP-arrangement naar de finale van de F1 Grandprix in Abu Dhabi. Inbegrepen zijn onder meer businessclass vliegen, een helikoper transfer, slapen in een onderwater suite, met een Rolls Royce naar het Formule 1 circuit en toegang tot de pitstraat van Red Bull. Het complete over de top arrangement heeft een waarde van 50.000 euro. Ook liefhebbers van Formule 1 die dit VIP-arrangement niet winnen, kunnen bij Media Markt terecht. Een reis naar Abu Dhabi met drie overnachtingen, toegang tot het circuit en andere extra’s is tijdens Gekkenhuis voor nog geen 1.000 euro te koop.

Dirk de Vries directeur van de beide Friese vestigingen vertelt enthousiast over de acties dit jaar: “Elk jaar is het weer een uitdaging om producten te selecteren waar we onze klanten mee kunnen verrassen, toch is het ook dit jaar weer gelukt. Door de successen van Max Verstappen leeft Formule 1 enorm in Nederland, de teams van beide vestigingen en ik zijn er daarom van overtuigd dat deze reis een echte jongensdroom is voor veel van onze klanten.”

Maatpakken, gereedschapskisten en boxsprings samen in de schappen
Van e-bikes tot tickets voor Plopsaland en van vliegtickets tot gereedschapskisten. Je vindt het dit jaar allemaal in de schappen. Ook kun je tijdens Gekkenhuis bij de elektronicaketen terecht voor een boxspring aangeboden door Swiss Sense met ingebouwde tv-lift aan het voeteneinde, private lease auto’s van het merk Toyota en maatpakken van Cavallaro. Echte voetbalfans moeten er snel bij zijn dit jaar om de Adidas ‘Tango 5’ voetbal aan te schaffen. Voor alle acties geldt namelijk: op is op.

Over Media Markt
Media Markt is al jarenlang marktleider in consumentenelektronica en bekend bij 95 procent van alle Nederlanders. De eerste Nederlandse winkel werd in 1999 in Rotterdam geopend en inmiddels verwelkomen 49 vestigingen elk weekend maar liefst 550.000 bezoekers. Klanten kunnen ook online hun aankopen doen in de Media Markt-webshop www.mediamarkt.nl. Met het grootste assortiment aan elektronische producten met alle A-merken, eerlijke prijzen en een uitstekende service weten bezoekers van Media Markt precies wat zij mogen verwachten.

Share.

Comments are closed.