LEEUWARDEN – Dit jaar bestaat makelaar Laurens Beimers 10 jaar; 1 januari 2007 ging het NVM-makelaarskantoor van start zonder woningportefeuille maar vol goede moed begonnen met de nodige kennis, ervaring en gevoel voor ondernemerschap.

Binnen een jaar stond het kantoor als een huis en het kantoor loopt nog steeds goed. Reden genoeg om dit jubileumjaar eens uit te pakken.

Persoonlijk / Slagvaardig / Gedegen
De kracht van het kantoor ligt in de betrokkenheid en de persoonlijke aandacht, gebaseerd op vertrouwen. De koop of verkoop van een huis is een persoonlijke aangelegenheid waar je op een goede manier mee om moet gaan. Het gaat om een grote en belangrijke stap die vooral zorgeloos moet verlopen. Laurens Beimers kent de ins en outs van de woningmarkt en neemt de volledige afwikkeling voor zijn rekening. Kenmerkend voor het kantoor is de directe bereikbaarheid, het leveren van persoonlijke service, advies op maat en aandacht voor de klant. Naast in- en verkoop van onroerend goed kunt u ook terecht voor een waardebepaling of taxatie.

De crisis te boven
De huizenmarkt is over het dieptepunt heen en het gaat echt weer de goede kant op. Mede door de lage rente en de economische groei zit de markt bijna weer op het oude niveau. Op kantoor was in de tweede helft 2016 versterking nodig, Lutske de Boer neemt alle werkzaamheden op de binnendienst voor haar rekening.

Acties
Het jubileum is aangegrepen om het kantoor weer eens fris op de kaart te zetten. Door ‘nieuwe’ media te benutten, de website te vernieuwen en leuke acties op touw te zetten. Houd Laurens Beimers in de gaten, volg de facebookpagina en neem eens een kijkje op de vernieuwde website. Leeuwarden en omstreken gaat meer horen van Makelaardij Laurens Beimers dit jaar. Al 10 jaar een betrokken en succesvol makelaar, dat mag weleens gezegd worden.

www.laurensbeimers.nl

Share.

Comments are closed.