WIRDUM – In de weekenden van 13 tot en met 16 juni en van 20 tot en met 23 juni worden de rijbanen van de A32/N32 nabij de afslag Wirdum (nr. 16) voorzien van een definitieve laag asfalt.

In beide periodes wordt gewerkt vanaf vrijdagavond 18:00 uur tot maandagochtend 06:00 uur. Tijdens de werkzaamheden is voor doorgaand verkeer in iedere rijrichting telkens één rijstrook beschikbaar. Bestemmingsverkeer moet rekening houden met wegomleidingen als gevolg van afgesloten op- en afritten.

In het weekend van vrijdag 13 tot en met maandag 16 juni wordt gewerkt aan de rijrichting Leeuwarden naar Heerenveen. De afrit van Leeuwarden naar Wirdum/Wytgaard en de oprit vanaf Wirdum/Wytgaard naar Heerenveen zijn dan afgesloten. In het weekend van vrijdag 20 tot en met maandag 23 juni wordt gewerkt aan de rijrichting van Heerenveen naar Leeuwarden. De afrit vanaf Heerenveen naar Wirdum/Wytgaard en de oprit vanaf Wirdum/Wytgaard naar Leeuwarden zijn dan afgesloten.

In beide weekenden wordt bestemmingsverkeer ter plaatse met gele borden omgeleid. De verbindingsweg tussen de Oenemadyk en Legedyk via de onderdoorgangen onder de A32/N32 en het spoor is normaal bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de fietsverbinding.

Bron: Vrij-Baan

 

 

Share.

Comments are closed.