Drie verdachten aangehouden in drugsonderzoek
HEERENVEEN/LEEUWARDEN – De politie heeft donderdag in Leeuwarden, in het kader van een groter rechercheonderzoek naar de handel in verdovende middelen, een 40-jarige vrouw uit Heerenveen en een 34- en 44-jarige man uit Leeuwarden aangehouden op verdenking van levering/dealen van harddrugs. Daarna werden een woning in Heerenveen en vier woningen in Leeuwarden doorzocht. In alle vijf de woningen werden harddrugs aangetroffen. De verdachten zijn vrijdag voorgeleid en zitten nog vast.

Man aangehouden voor heling
LEEUWARDEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 25-jarige man uit Leeuwarden aangehouden op verdenking van heling. Cameratoezichthouders hadden gezien dat de man op het Reigersplein een fiets wegnam die niet op slot stond en richting Wirdumerdijk wegliep. Zij meldde dit bij de politie en niet veel later zagen agenten de man op de Schrans lopen. In het slot van de fiets zat geen sleutel en de verdachte verklaarde de fiets voor € 15,- euro gekocht te hebben. Hierop werd hij aangehouden. Hij werd overgebracht naar het bureau en voor verhoor ingesloten.

Twee mannen aangehouden voor bedreiging
LEEUWARDEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op het Waagplein twee mannen aangehouden op verdenking van bedreiging. Surveillerende agenten zagen twee mannen achter de verdachten aanrennen. Volgens de mannen hadden de verdachten het poolcentrum aan de Weerd verlaten zonder te betalen en waren zij door de verdachten bedreigd. Hierop werden de 24-jarige man (woonplaats onbekend) en de 25-jarige man uit Franeker aangehouden. Zij werden overgebracht naar het bureau en voor nader onderzoek ingesloten.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.