Man aangehouden met harddrugs
LEEUWARDEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 38-jarige man uit Assen aangehouden op verdenking van bezit harddrugs. Surveillerende agenten zagen dat de man op de Weaze steeds wegdook op het moment dat hij agenten zag lopen. Hierop werd de man aangesproken en hij kon zich niet identificeren. Bij de fouillering werden een aantal bolletjes, waarschijnlijk, cocaïne gevonden. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hier werd hij voor verhoor ingesloten.

Man aangehouden na ruzie
LEEUWARDEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op de Weaze een 40-jarige man uit Leeuwarden aangehouden op verdenking van niet voldoen aan de identificatieplicht en verstoring van de openbare orde. Surveillerende agenten zagen de verdachte en een vrouw ruzie maken en kwamen tussenbeide. De vrouw liep hierop weg, maar de verdachte bleef agressief en weigerde mee te werken aan zijn staande houding. Uiteindelijk werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau waar hij voor verhoor ingesloten werd.

Man aangehouden voor belediging
LEEUWARDEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op het Ruiterskwartier een 20-jarige man uit Leeuwarden aangehouden op verdenking van belediging. De man begon daar de agenten die stonden te surveilleren te beledigen. Toen de man, ondanks meerdere verzoeken, weigerde hiermee op te houden en te vertrekken, werd hij aangehouden. Hij werd overgebracht naar het bureau en voor verhoor ingesloten.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.