LEEUWARDEN – Op de vrije dag, tijdens hemelvaart op donderdag 2 juni a.s., zal er door het Friese SQ8 op het Oldehoofsterkerkhof te Leeuwarden een groot laagdrempelig dance evenement met de naam HEMELS worden georganiseerd.
SQ8 heeft zich als event organisatie in het noorden inmiddels een vaste plek verworven en produceert jaarlijks enkele grote succesvolle evenementen. Met Leeuwarden als haar thuisbasis ligt het dan ook voor de hand, om HEMELS prominent in de Friese hoofdstad te lanceren. Het Oldehoofsterkerkhof biedt plaats aan 12000 mensen en is in het zicht van de scheve toren een prachtige plek voor een super feest. Nog vroeg in het seizoen, zal HEMELS als opmaat voor de zomerfestivals een vrolijk en kwalitatief hoogwaardig dance event zijn, dat voor dance- en festivalliefhebbers in heel Friesland een leuke alternatief biedt op een vaak zeer zonnige hemelvaartsdag.

Voor HEMELS is gekozen voor een aansprekende, hedendaagse line up met grote en bekende namen uit de DJ wereld. Onder de headliners die naar Leeuwarden komen zijn onder meer, Sunnery James & Ryan Marciano, Mental Theo en Vato Gonzalez. Ook de lokale helden Jaz von D, Steff da Campo en Martin Harder mogen natuurlijk niet ontbreken.

SQ8 hecht altijd veel waarde aan entourage en de uitstraling van haar evenementen en zal voor dit evenement dan ook weer flink uitpakken met een imposante towerstage en de nodige extra toeters en bellen.

Line Up: Jaz von D, Sunnery James & Ryan Marciano, Vato Gonzales & MC Tjen, Steff da Campo (Candyclub), Martin Harder, Mental Theo

Aanvang 16.00 uur

Entree 5 euro

Bron: SQ8 BV

 

Share.

Comments are closed.