Man met vals geld aangehouden
LEEUWARDEN – De politie heeft donderdagavond een 34-jarige man uit Leeuwarden die door een beveiliger aangehouden was, naar het bureau overgebracht. De verdacht probeerde in een supermarkt aan het Hoeksterpad met een vals bankbiljet te betalen. De caissière vertrouwde het niet en waarschuwde de beveiliger. Deze hield de verdachte aan en belde de politie. De verdachte mocht na verhoor het bureau met een proces-verbaal weer verlaten.

Diefstal uit woning
LEEUWARDEN – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de diefstal van een laptop, een camera, een creditcard en paspoorten uit een woning aan de Rixtwei. De diefstal vond plaats, donderdagavond tussen 19.00 en 21.45 uur. De achterdeur van de woning was niet afgesloten. De 30-jarige bewoonster deed aangifte.

Man aangehouden
LEEUWARDEN – De politie heeft donderdagmiddag op het Pilotenspel een 21-jarige man uit Leeuwarden aangehouden. Surveillerende agenten zagen de man daar lopen en wisten dat hij nog enige dagen cel open had staan. Bij zijn aanhouding verzette de man zich echter hevig. Hij beledigde, schopte en bespuugde de agenten. Ook bij zijn fouillering bleef hij zich verzetten, maar uiteindelijk kon hij worden ingesloten.

Vossenromp gevonden
LEEUWARDEN – De politie heeft donderdagmiddag naar aanleiding van een melding in het Leeuwarderbos de romp van een dode vos gevonden. In februari werden al twee koppen van dode vossen gevonden in het Leeuwarderbos. Naar aanleiding daarvan heeft de politie een onderzoek ingesteld, maar tot op heden zonder resultaat. Heeft u iets gezien of heeft u anderszins informatie over het stropen in het Leeuwarderbos? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.