Geluidsinstallatie in beslag genomen
Leeuwarden – Na herhaalde klachten over geluidsoverlast nam de politie donderdagavond in de Sickingastate in Leeuwarden de geluidsinstallatie van de veroorzaakster in beslag

Aan het eind van de middag kwamen de eerste meldingen over geluidsoverlast veroorzaakt door een bewoonster van de Sickingastate. De politie constateerde dat er inderdaad sprake was van harde muziek die duidelijk hoorbaar was op straat. De 40-jarige bewoonster kreeg een waarschuwing en de aanzegging dat ze het geluid moest dempen.

Dit had echter weinig effect want na enige tijd meldden omwonenden opnieuw geluidsoverlast. De politie nam hierna in de woning van de vrouw twee radio’s in beslag. De bewoonster maakte een verwarde indruk en had gedronken. Zij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Doorrijder opgespoord
Leeuwarden – De politie spoorde dondermiddag een automobilist op die is doorgereden na een aanrijding. Als verklaring gaf de man op dat hij dit had gedaan omdat hij niet in het bezit is van een rijbewijs.

Op de rotonde in de Bleeklaan en het Noordvliet in Leeuwarden werd de auto van een 39-jarige vrouw uit Leeuwarden van achteren aangereden door een andere auto. De bestuurder van deze auto reed hierna weg. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

De vrouw noteerde het kenteken van de wegrijdende auto waardoor de politie de bestuurder kon achterhalen. Deze 48-jarige inwoner van Leeuwarden werd aangetroffen in zijn woning. Hij erkende het veroorzaken van de aanrijding. Hij verklaarde te zijn weggereden omdat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. De politie maakt proces-verbaal op.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.