LEEUWARDEN – In het weekend van 8-10 juni moet u rekening houden met een omleiding op de Heliconweg.

Deze is namelijk vanaf zaterdag 10.00 uur afgesloten wegens herstelwerkzaamheden. Vanaf zaterdagmiddag 18.00 uur is ook de rotonde Snekertrekweg tijdelijk niet toegankelijk voor verkeer.

Vorig weekend werd het gras in de middenberm van de Helicon vervangen door grasbetontegels. Daarmee wordt het probleem dat de middenberm werd stukgereden door zwaar vervoer ondervangen. Inmiddels is ook aan één kant van de Heliconweg de groeiruimte voor de haag vergroot. De komende week is de andere zijde van de weg aan de beurt.

Van zaterdag 8 juni 10.00 uur – maandag 10 juni 06.00 uur is de Heliconweg tussen het Europaplein en de Hermesbrug afgesloten voor verkeer.

Van zaterdag 08 juni 18.00 uur tot maandag 10 juni  06.00 uur is de rotonde Snekertrekweg dicht. Vanaf de rotonde Julianalaan/ van Loonstraat is er tijdelijk geen verkeer mogelijk over het Stephensonviaduct.

De parallelwegen van de Heliconweg zijn tijdens de werkzaamheden voor bewoners bereikbaar vanuit de wijk. De omleidingsroutes voor het verkeer staan met borden aangegeven.

Vragen? Bel  de heer  H. Rakers: 058 – 233 86 56, toezichthouder.

Bron: Vrij-Baan

Share.

Comments are closed.