LEEUWARDEN – Woensdagavond 18 december tussen 20.30 en 20.45 uur sluit de deur van het Glazen Huis op het Wilhelminaplein in Leeuwarden achter 3FM dj’s Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering als startsignaal voor 3FM Serious Request.

Olympisch en wereldkampioen Epke Zonderland vervult daarbij een speciale rol. De Friese topturner draait de deur achter de drie dj’s op slot.
De Britse band Bastille staat op het podium en doet de dj’s muzikaal uitgeleide wanneer zij hun intrek nemen in het Glazen Huis.

Tot en met 24 december verblijven de 3FM jocks in het Glazen Huis op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Hier maken zij zes dagen lang, zonder te eten, onafgebroken live radio en televisie en draaien platen tegen betaling. Met deze actie willen 3FM en het Rode Kruis zoveel mogelijk aandacht vragen en geld inzamelen voor het terugdringen van onnodige kindersterfte als gevolg van diarree.

Voorafgaande aan de officiële sluiting van het Glazen Huis treden vanaf 19.00 uur Bastille en Maaike Ouboter op op het Wilhelminaplein te Leeuwarden. De start van 3FM Serious Request wordt vanaf 19.30 uur live uitgezonden op radio en televisie.

Bron/foto: 3FM

 

Share.

Comments are closed.