LEEUWARDEN – Altijd al eens in sporttenue op de heilige mat in het Cambuurstadion willen staan?

LOOP Leeuwarden, Running Center Leeuwarden en Cambuur Verbindt organiseren een gratis FUN RUN op woensdagavond 16 april in en rondom het stadion.

We are running
Starten met een warming-up en daarna hardlopen. Op bijzondere plekken, in een ontspannen sfeer, met lekkere muziek en helemaal gratis. Dat is het idee achter ‘We are running’. Het is de bedoeling om regelmatig – behalve in de zomerperiode – zo’n bijzondere looptraining te organiseren op een unieke locatie. “De eerste unieke locatie is dus Cambuur, maar wie weet staan we de volgende keer wel met z’n allen op een festivalterrein” zegt voorzitter LOOP Leeuwarden Siebe Annema.

Samenwerking
De eerste FUN RUN is ontstaan uit een samenwerking tussen LOOP Leeuwarden, dat op 18 mei weer de jaarlijkse grote loop in de stad organiseert, Running Center Leeuwarden en Stichting Cambuur Verbindt. Cambuur Verbindt wil de leefbaarheid in de stad vergroten en sportieve activiteiten organiseren.

3 afstanden
De FUN RUN begint op woensdag 16 april om 18.30 uurin het Cambuurstadionwaar om 19.00 wordt gestart met een gezamenlijke warming-up. Als iedereen opgewarmd is, worden drie loopgroepen samengesteld, die respectievelijk een 3, een 6 of een 9 kilometer lang parcours in de wijken rond het stadion gaan lopen.

Aanmelden
Wie deze FUN RUN op 16 april niet wil missen, moet zich registreren. Deelname is gratis, maar het aantal deelnemers is gelimiteerd. Wie zich registreert, krijgt een aanmeldingsmail. Deze uitgeprinte mail is tevens het toegangsbewijs om in het stadion te kunnen komen.
Voor meer informatie over de FUN RUN en aanmelden kun je terecht op www.wearerunning.nl.

 

Share.

Comments are closed.