LEEUWARDEN – Vanaf 24 juli zijn er grote veranderingen in het Stationsgebied waardoor het voor fietsers en voetgangers tijdelijk anders loopt en fietst.

Het busstation zal vanaf zondag 24 juli afgesloten zijn! Iets verderop wordt dan het tijdelijk busstation in gebruik genomen. Het is dan dus net even iets verder lopen naar je bus. Het tijdelijke busstation ligt naast het huidige in de richting van de Snekertrekweg. Om bij het busstation te komen kun je langs het NS Station lopen, zie bijgevoegde kaart.

Ook voor fietsers veranderen de fietsroutes! Het fietspad langs het Aegon gebouw is vanaf 24 juli afgesloten. Fietsers kunnen dan tijdelijk niet meer voor het Station langs fietsen, vanaf de Achmea toren richting Station fietsen en lopen moet dan via de overzijde langs Cafe Wouters. Het fietspad voor het Oranje hotel langs is verbreed tot aan de rotonde, het is dan ook twee richtings fietsverkeer vanaf 24 juli.

Maar ook automobilisten moeten opletten omdat fietsers vanaf 24 juli uit onverwachte hoek kunnen komen.

Kijk op onderstaande afbeelding voor de situatie van 24 juli tot 21 augustus. Vanaf 21 augustus zal het voor fietsers weer veranderen! Hou dus onze site in de gaten.

Share.

Comments are closed.