Het grootste vrouwenevent van het Noorden, Vrouw!, viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Het succesvolle evenement, dat van 10 t/m 12 maart plaatsvindt in het WTC Expo te Leeuwarden, wint ieder jaar aan populariteit. In 2008 begon Vrouw! in 1 beurshal, met 110 deelnemers en zo’n 9.000 bezoekers; in 2016 waren er 2 beurshallen, 230 deelnemers en meer dan 24.000 bezoekers. Ook de aankomende editie van Vrouw! belooft weer een drukbezocht event te worden waar vrouwen kunnen genieten van een onvergetelijk dagje uit.

Wat Vrouw! 2017 allemaal in petto heeft

Vrouw! biedt jong en oud een totaalbeleving van winkelen, proberen, proeven en ervaren. Op de planning staan onder andere live optredens van Brace en Dries Roelvink, verschillende workshops die gevolgd kunnen worden, kookdemonstraties en modeshows die de trends voor 2017 laten zien. Ook iedereen die meer wil weten over de nieuwste interieurtrends is bij Vrouw! op de juiste plek. Verder zijn er stijladviseurs aanwezig, die persoonlijk advies geven over kleur, stijl, haar en make-up. En voor de vrouwen die eens helemaal anders voor de dag willen komen, is het mogelijk een complete metamorfose te ondergaan. Vrouw! 2017 zal dus allesbehalve een saai evenement worden, en biedt voor ieder wat wils.

Het WTC Expo te Leeuwarden

Het WTC Expo is het grootste evenementencomplex van Noord-Nederland en behoort tot de top-3 eventlocaties van Nederland. Het complex biedt ruimte voor publieke en zakelijke evenementen. Elk jaar vinden hier verschillende grote beurzen, concerten en congressen plaats, die honderdduizenden nationale en internationale bezoekers trekken. Door de vele mogelijkheden die het WTC Expo biedt, is het niet zo gek dat Vrouw! ook voor deze jubileumeditie weer kiest voor het WTC Expo als evenementlocatie.

Geïnteresseerd in dit evenement? Voor kaartjes, tijden en meer informatie over het programma, kunt u de website van Vrouw! bezoeken.

Share.

Comments are closed.