LEEUWARDEN – Maandag 4 september openen Starbucks Coffee Company en Albron de deuren van de eerste Starbucks vestiging in Leeuwarden.

Dit is de zesde store die Albron in samenwerking met Starbucks geopend heeft. De nieuwe vestiging is gelegen in één van de gebouwen van StudentStay, op de Kenniscampus in Leeuwarden. De plek die Starbucks hier creëert sluit perfect aan bij de behoeften van de (internationale) student die een kamer huurt in één van de gebouwen van StudentStay, of studeert op één van de hogescholen. StudentStay is een jong en innovatief bedrijf dat huisvesting accommodatie aanbiedt voor nationale en internationale studenten in Leeuwarden, Emmen en Meppel. Tevens nemen in het nieuwe gebouw diverse startup bedrijven hun intrek.

De Starbucks locatie is toegankelijk voor iedereen. Studenten, omwonenden en passanten kunnen genieten van een uitgebreid productaanbod, inclusief 100% Fairtrade premium Starbucks espresso, thee en speciale dranken zoals de populaire Starbucks Frappuccinos®. De store zal de volledige Starbucks experience uitdragen en klanten een comfortabele plek bieden om te ontspannen en te genieten van hun favoriete Starbucks drankje. Bovendien zal de locatie, met WIFI en diverse laptopfaciliteiten, functioneren als een plek waar studenten bijeen kunnen komen om bij te praten, te overleggen, samen te werken en te ontspannen.

Albron wil blijven verrassen en vernieuwen met horecaconcepten in de foodservicemarkt. Starbucks is een prachtig voorbeeld hiervan. Starbucks wil graag daar zijn waar zijn klanten dat verwachten, of dat nou op kantoor, in de trein, in de winkelstraat, in het ziekenhuis of op een campus is. Met deze store brengen Starbucks en Albron de Starbucks Experience dicht bij de plek waar studenten samen komen.

Foto’s: Wiebe Veenstra
Tekst: Albron


Share.

Comments are closed.