LEEUWARDEN – De pasveer korpsen hielden zaterdagmiddag het evenement Pasveer Presents met optredens en workshops op het Wilhelminaplein.

Het evenement was gericht op werving van nieuwe leden. Er waren optreden, workshops en informatie stands.

Je kunt niet jong genoeg beginnen om een kampioen te worden! Ben jij Pasveers nieuwe muziek talent? Kom gezellig bij Pasveer muziek maken!

Mensen konden kijken, luisteren en meedoen! Vanaf 12.30 uur liet Pasveerkorpsen zien en horen wat ze doen en kon men ook kijken en zelf ervaren hoe leuk het is. Kinderen konden meedoen met diverse workshops, zoals looptraining en bespelen van een Lyra. Vervolgens konden de workshopdeelnemers even kort meedoen met het jeugdkorps met het nummer Despacito, Natuurlijk was het ook mogelijk om meteen in te schrijven bij Pasveer… het begin van je nieuwe muzikale vriendengroep!

De Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden heeft verschillende onderdelen: Pasveer XS, PasveerKidZ, Jong Pasveer, Pasveerkorps en Pasveer XL. Ze verzorgen hun eigen muziek- en showopleidingen onder zorg van ervaren en enthousiaste instructeurs.

Een hobby voor iedereen! 
Het doel is om iedereen de mogelijkheid te geven lid te worden van de Stichting Pasveerkorpsen Leeuwarden. Daarom houden ze de contributies zo laag mogelijk en geven ze de instrumenten en de uniformen in bruikleen.

Ook dit maakt lid worden van Pasveer XS en de PasveerKidZ zeker de moeite waard om te proberen! En mochten er onverhoopt financiële redenen zijn waardoor uw kind niet mee zou kunnen doen, neem dan zeker contact met Pasveerkorpsen op. Via het Jeugd Cultuur Fonds zijn er eventueel mogelijkheden om deze kosten van jullie over te nemen.

Foto’s en video: Edwin Tjallings


Share.

Comments are closed.