LEEUWARDEN – Het is bijna zover! Het mooiste kinderfeest van het jaar is in aantocht.

Een super verrassing en natuurlijk zullen de kinderen hun ogen niet geloven wanneer Sint Nicolaas en zijn pieten bij de voordeur staan. Het mooiste levende kindersprookje voor ieder kind en ouder, Sint Nicolaas. Tijdens bezoek van Sint Nicolaas en pieten is er van alles mogelijk en gebeurd er ook van alles. Dus genieten voor jong en oud.

De activiteiten zijn op aanvraag en kunnen naar wens worden vervuld. Ook bedrijfsbezoek behoort tot mogelijkheden.
De pannenkoek pieten kunnen voor het bezoek samen met de kinderen pannenkoeken bakken en samen eten. Kleurpieten en Knutselpieten, samen met de kinderen kleuren of knutselen voor de komst van Sint Nicolaas. Suikerpieten, samen met de kinderen suikerspinnen maken. Pakjes pieten voor winkels en bedrijven, pieten die uw aankopen inpakken. Fotopiet, een Meet een Greet samen op de foto met Sint en zijn pieten.
Heeft u zelf een leuk idee of wens laat het ons weten! Een feest om nooit te vergeten dus. Tevens is het mogelijk om de kostuums te huren eventueel met grime voor scholen, bedrijven en particulier. Voor meer informatie stuur een priv├ębericht naar Sint Nicolaas. Dit kan via HIER

Share.

Comments are closed.