Man aangehouden voor mishandeling
LEEUWARDEN- De politie heeft donderdagmiddag op de Tweebaksmarkt en 26-jarige inwoner van Beetgum aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Het slachtoffer, een 19-jarige inwoner van Kollumerzwaag raakte bij het parkeren van zijn auto een hond. De verdachte die dit zag gebeuren pakte een stuk hout en sloeg de ramen van de betrokken auto in. Vervolgens werd het slachtoffer die uit zijn auto was gestapt, met de stok op zijn hoofd geslagen. Getuigen belden direct via 1-1-2 de politie. De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verhoor werd ingesloten. Het slachtoffer moest zich onder behandeling stellen van een arts die de wond hechtte. Het slachtoffer deed aangifte.

Man mishandeld
LEEUWARDEN- De politie onderzoekt een mishandeling van een 44-jarige inwoner van Leeuwarden die donderdagavond rond 19.45 uur plaatsvond op het Johannes Kolfplein. Daar werd het slachtoffer door nog onbekende reden door een lange man mishandeld. Het slachtoffer werd door de verdachte in zijn buik getrapt waarna hij met zijn hoofd tegen een paal viel.

Signalement verdachte
■Man met getinte huidskleur
■Lengte ongeveer 2 meter
■Rode pet
■Zwarte glimmende jas met bontkraag
■Blauwe spijkerbroek
■Witte sportschoenen
De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die anderszins informatie hebben. Zij kunnen de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Sieraden buit bij inbraak
LEEUWARDEN- De politie onderzoek een woninginbraak die donderdag rond 18.45 uur plaats vond in de Ypk fan der Fearwei. De dader(s) kwam(en) de woning binnen door een raam te forceren. Uit de woning werden sieraden ontvreemd. Een 36-jarige inwoner van Leeuwarden deed aangifte.

Aangehouden voor vernieling
LEEUWARDEN- De politie heeft donderdagavond op het Herenwaltje een 36-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van vernieling. De man wordt ervan verdacht een ruit van een horecagelegenheid  te hebben vernield. Daarnaast spuugde hij de aangever in zijn gezicht. De man in beschonken toestand. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij voor verhoor werd ingesloten. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt. Een 21-jarige inwoner van Leeuwarden deed aangifte.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.