Vrouw overleden bij ongeval
LEEUWARDEN – Bij een ongeval aan de Heggewinde is vrijdagmiddag een 81-jarige vrouw uit Leeuwarden om het leven gekomen. Rond 13.30 zag een voorbijganger iemand in het water van het Van Harinxmakanaal drijven en belde 1-1-2. Agenten hebben de vrouw uit het water gehaald. De vrouw is waarschijnlijk onwel geworden, waarna ze met haar scootmobiel in het Van Harinxmakanaal terecht gekomen is.

Inbraak in woning
LEEUWARDEN – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar een inbraak die tussen vrijdag 12.00 uur en vrijdag 23.30 uur plaatsgevonden heeft in een woning aan de Wilgenstraat. Men kwam binnen door het slot en de voordeur te forceren, waarna onder andere een cd- en dvd-speler, een laptop en een videocamera weggenomen werden. De 23-jarige bewoonster deed aangifte.

Man mishandelt ambulancepersoneel
LEEUWARDEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22-jarige man uit Leeuwarden aangehouden op verdenking van mishandeling van een hulpverlener. De man was op de Van Loonstraat, waarschijnlijk onder invloed van drank en drugs, onwel geworden. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens de rit werd de man echter agressief. Hij bedreigde een hulpverlener met de dood en sloeg hem meerdere keren op zijn gezicht en bovenlichaam. Na behandeling in het ziekenhuis werd de man aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na verhoor mocht de man het bureau met proces-verbaal weer verlaten.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.