Man beroofd
LEEUWARDEN- De politie onderzoekt een straatroof die in de nacht van dinsdag op woensdag plaatsvond op het Reigersplein. Daar werd rond 03.00 uur een 28-jarige inwoner van Leeuwarden door drie blanke en één man met een getinte huidskleur overvallen en beroofd van zijn eigendommen zoals geld. Het slachtoffer raakte door de overval gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer deed aangifte.

Afvalcontainers in brand gestoken
LEEUWARDEN- De politie onderzoekt drie containerbranden die in de nacht van dinsdag op woensdag plaatsvonden in de Giekerkstraat, Jolstraat en Tjalkstraat. De branden vonden plaats tussen 02.30 uur en 03.00 uur. Een onderzoek in de omgeving naar de brandstichter leverde niet het gewenste resultaat op. Advies: zet uw container pas ’s morgens langs de straat.

Rijbewijs kwijt na onverantwoord rijgedrag
LEEUWARDEN- De politie heeft vrijdagavond op de Aldlansdyk het rijbewijs van een 20-jarige inwoner van Wergea ingevorderd. De man reed met hoge snelheid op de Aldlansdyk, haalde een voor hem rijdende auto rechts in en sneed deze vervolgens af. Agenten die met een snelheidscontrole bezig waren zagen de man deze overtreding plegen. Daarnaast reed hij met een snelheid van 90 kilometer per uur waar 50 kilometer per uur is toegestaan. De beginnende bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.