Rijbewijs kwijt na snelheidovertreding
LEEUWARDEN- De politie heeft vrijdagavond het rijbewijs van een 24-jarige inwoner van Buitenpost ingevorderd. Agenten zagen de man op de N355 in zijn auto rijden en besloten hem met de lasergun te controleren. Daarmee constateerden zij dat hij 155 kilometer per uur reed daar waar 100 kilometer per uur is toegestaan. De bestuurder werd staande gehouden en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden voor vernieling
LEEUWARDEN- De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 19-jarige inwoner van Baarn aangehouden op verdenking van vernieling. Een getuige zag dat de man een fiets op de Nieuwestad in de gracht gooide. De agenten, die een goed signalement van de verdachte via de getuige hadden gekregen, konden de verdachte even later aanhouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem werd opgemaakt.

Laptops gestolen bij inbraak
LEEUWARDEN- De politie onderzoekt een inbraak die vrijdagavond tussen 19.00 uur en 24.00 uur plaatsvond in een woning aan de Engelumerstraat. De dader(s) kwam(en) de woning binnen door een raam aan de achterzijde te forceren. Uit de woning werd een tas, een portemonnee, en twee lattops gestolen. De 45-jarige eigenaar deed aangifte.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.