Bekeuring voor baldadigheid
LEEUWARDEN- De politie heeft een 19-jarige inwoner van Leeuwarden proces-verbaal gegeven voor vandalisme en baldadigheid. Een getuige had gezien dan de verdachte kartonnen reclameborden had meegenomen vanaf het Beursplein. De agenten zagen de man lopen en gaven hem een bekeuring.

Mannen mishandeld
LEEUWARDEN- De politie stelt een onderzoek in naar de zware mishandeling van een 33-jarige inwoner van Groningen en van een 26-jarige inwoner van Leeuwarden. De mishandeling vond rond middernacht plaats op de Bilgaarderdpaad. De slachtoffers werden tijdens een ruzie door nog onduidelijke reden door twee mannen geschopt en geslagen waarbij de het 33-jarige slachtoffer zelfs in het water werd gegooid. Vervolgens wisten zij aan hun belagers te ontkomen. Eenmaal thuis werd de politie gebeld en werd het 33-jarige slachtoffer in het MCL aan zijn verwondingen geholpen. Beide mannen deden aangifte.

Rijbewijs ingevorderd voor rijden onder invloed van drugs
LEEUWARDEN- De politie heeft in de nacht vrijdag op zaterdag rond 01.50 uur op het Ruiterskwartier een 23-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden. De man zat met nog twee andere mensen in de auto toen deze vanaf een parkeerplaats wegreed. De agenten gaven de bestuurder een stopteken waaraan hij voldeed en spraken hem aan. De man maakte een wazige indruk was kennelijk onder invloed van drugs. Ook roken zij in de auto een sterke hennepgeur.  De bestuurder werd overgebracht naar het politiebureau voor een bloedproef. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.