Auto vernielt
LEEUWARDEN- De politie onderzoekt de vernieling van een personenauto die in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond op een parkeerplaats aan de Joske. Tussen 03.00 uur en 09.20 uur werden de ramen aan de voor en achterzijde van de auto met stenen vernield. Ook aan de binnenkant van de auto ontstond door de vernieling veel schade. De eigenaar, en 46-jarige inwoner van Leeuwarden deed aangifte.

Aangehouden belediging
LEEUWARDEN- De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag, een 21-jarige en een 20-jarige inwoner van Leeuwarden aangehouden op verdenking van belediging. Om 04.30 uur meende de 21-jarige verdachte een agent te moeten beledigen. Een half uur later meende ook de 20-jarige verdachte nog een agent voor rotte vis uit te moeten maken. Beide verdachten werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De beide verdachten werden verhoord en in de loop van zaterdagmiddag heengezonden met een proces-verbaal en een bekeuring van 500 euro op zak.

Vrouw aangehouden voor mishandeling
LEEUWARDEN- De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 05.00 uur een 28-jarige inwoonster van Heerenveen op de Nieuwestad aangehouden op verdenking van mishandeling. De vrouw had in een horecagelegenheid een glas tegen een geluidsbox stukgegooid waarna het slachtoffer, een 29-jarige inwoonster van Rhoon, de opspattende glasscherven in haar gezicht kreeg. Het inmiddels gewaarschuwde ambulance personeel hebben de verwondingen van het slachtoffer behandeld. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor verhoor ingesloten. Het slachtoffer deed aangifte.

Bron: Politie Friesland

Share.

Comments are closed.