LEEUWARDEN – In het Pinksterweekend van 7 & 8 juni zal de eerste editie van een nieuw festival in Noord-Nederland plaats vinden.

Met meer dan 120 artiesten verdeeld over vijf verschillende stages en twee dagen is Promised Land Festival een uniek evenement. Het festival zal plaats vinden in één van de mooiste gebieden die Nederland te bieden heeft, het recreatiegebied De Groene Ster nabij Leeuwarden. Het festivalterrein is beide dagen geopend van 13:00 tot 03:00 uur.

Op Promised Land Festival maken de bezoekers deel uit van een wereld, waarbij de intieme festivalbeleving centraal staat. Lekker genieten met de voetjes in het gras, liggend op het strand of dansen in de zon bij één van de verschillende stages, alles is mogelijk op Promised Land Festival.
Onlangs heeft de organisatie de complete line up voor vier verschillende stages bekend gemaakt. Op de Mainstage staan op zaterdag grootse artiesten geprogrammeerd waaronder Sander Kleinenberg, Bassjackers, Daddy’s Groove en Roul and Doors. Op zondag staan o.a. Hard Rock Sofa, Sidney Samson, Ummet Ozcan en Gregori Klosman geprogrammeerd. Voor de kenners zullen deze namen garant staan voor lekkere dansbare mainstream House.

De tweede area van Promised Land richt zich op de hardere stijlen van de Dance muziek en heeft net als de overige podia een A+ line-up. Op zaterdag staan er op de Sunrise Stage, zoals de hardstyle stage genoemd is, ondermeer de volgende DJ’s geprogrammeerd; Noisecontrollers, Wasted Penguinz, Psyko Punkz en Zany. Zondag doet zeker niet onder voor zaterdag met namen als Frequencerz, Frontliner, Coone en Titan.

De derde area wordt gehost door verschillende toonaangevende organisaties uit de Deep-House en Techno scene. De club Subsonic uit Groningen gaat op zaterdag The Garden Stage op zich nemen met DJ´s als Solee, Da Fresh en 10dens. Zondag is de Amsterdamse organisatie I amTechno de host van deze area met veel internationale namen waaronder Stephan Bodzin, Brian Sanhaji en Dense & Pika.

Club Caravana, de vierde area, wordt op zaterdag gehost door Influenza uit Leeuwarden, en biedt plaats aan o.a. Estroe, Area Forty_One en Maask. Op zondag komt de Groningse organisatie KopjeK langs om Club Caravana op zijn kop te zetten met onder andere Douwe Ykema, Bas Dobbelaer, Tjade de Vries en Beesmunt Soundsystem.

De programmering van de vijfde stage de Fissakom, wordt voorlopig nog niet bekendgemaakt, maar belooft extreem spectaculair te worden.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Promised Land Festival, via Ticketmaster.nl, bij alle vestigingen van Primera en bij de V.V.V. Leeuwarden.
Er zijn passe-partouts, dagkaarten en campingtickets verkrijgbaar.

Voor meer informatie over de line-up en het laatste nieuws ga naar de website: www.PromisedLandFestival.com of de Facebook-pagina www.facebook.com/PromisedLandFestival

Share.

Comments are closed.