LEEUWARDEN – “Uitbrakken”, Chillen en dansjes! Eén worden met de Prinsentuin, één worden met elkaar.

Daar draait dit jaar de 2de editie van “Brak in het Park” om. Op zaterdag 5 september vindt de 2de editie van Brak in het Park plaats in de Prinsentuin te Leeuwarden. Deze dag omringt met liefde, goeie vibes en mooie mensen zal beginnen vanaf 14:00.

Met vorig jaar 1800 frisse en verse studenten in de Prinsentuin zetten de mannen van “Uitbrakken” ook dit jaar 2 stages en 18 dj’s neer om alle studenten ontspannen het nieuwe schooljaar in te sturen.

De Leip! Stage zal gehost worden door Leip! Festival en Leeuwarden Studiestad, dit jaar is er gekozen voorde lekkerste Urban/House bangers en zal dus muzikaal geheel in stijl blijven met het Leip! festival op 3 september.

De tweede stage is Club Caravana (bekend van o.a. Promised Land Festival) en zal worden gehost door de crème de la crème van de Techno en House scene van Leeuwarden, Nokturné en Influenza*.

Naast de muziek zijn er diverse andere mogelijkheden om lekker uit te brakken. Denk hierbij aan een Chill sessie in 1 van de chill area’s onder genot van een lekker waterpijpje, super goeie cocktails of een gezonde of vette hap.

Line up:

LEIP! Stage:
Childsplay
Steff da campo (Candy Club)
Ricardo Silvio
90’s Are Back DJ Team
Henry Shelter (Candy Club)
Snip Snap
Dorono

Club Caravana (Influenza & Nokturné):
Piotr & Zhan
fooT (Live)
Pimbo B2B Klapf
Dennis Jahns B2B Middendorp ft Timothy Nealon live Saxophone
Nuuver

Earlybirds: €5,- UITVERKOCHT
Pre-sale: €7,50
Day-sale: €10,-

Voor meer informatie neem dan eens een kijkje op 1 van de websites

Ticketverkoop: www.getickt.com
Facebook: www.facebook.com/Uitbrakken

Share.

Comments are closed.