LEEUWARDEN – Op 7 september werd de winnaar van fotowedstrijd ‘uw groene Leeuwarden’ bekend gemaakt door wethouder Isabelle Diks.

De winnaar van de foto wedstrijd Robin Diaz Welles, ontving zijn prijs in het stadskantoor. Henk van Leeuwen kreeg een oorkonde voor de eervolle vermelding.

De winnende foto’s
Wethouder Isabelle Diks vond het moeilijk om een winnende foto te kiezen. Doorslaggevend was dat bij de foto van Henk van Leeuwen niet in een keer zichtbaar was dat de foto in Leeuwarden was genomen. .De winnende foto van Robin Diaz Welles is gemaakt in het Westerpark en bevat alle ingrediënten waar men naar opzoek was.

De wedstrijd
Het doel van de wedstrijd was de Leeuwarder inwoner bewust maken van het groen om hen heen. 29 personen hadden zijn of haar beste foto ingezonden. Hieruit werden de elf beste foto’s gekozen en tentoongesteld in de hal van het stadskantoor. Isabelle Diks koos de beste foto, die uiteraard aan criteria moesten voldoen. Zo moest de foto veel groen laten zijn en moest het duidelijk zijn dat de foto in de gemeente Leeuwarden is genomen.

Fototentoonstelling
Wilt u de foto’s zelf bekijken? De elf mooiste foto’s zijn tot eind september te bezichtigen in het stadskantoor.

Bron: Gemeente Leeuwarden

 

Share.

Comments are closed.